top of page

La Pecora NERa

per amore del gelato

Al jaren in het bloed en er moest ooit iets mee gebeuren. Toen in april 2019 de gelegenheid zich voordeed om het pand op de Leuvensebaan te betrekken, begon het idee te rijpen.Een verleden als jobstudent en talloze reizen naar Italië zorgden voor een ideale combinatie.

Gelato, ijs!

Enkele google inspiratie sessies via italiaanse spreuken verder ontstond er een droedeltje van een wollig schaapje op een horentje. Handig uitgewerkt op een mac door een behulpzame broer en ons logo en de bijhorende naam waren geboren:

 La Pecora Nera, 't zwetschoap.

Enkele snelle beslissingen en wat harde werk later konden we op 25 mei 2019 onze plechtige opening vieren.

Op onze kleine en gezellige locatie proberen we zo via onze gelato onze liefde voor Italie over te brengen naar Schriek en ver daarbuiten.

é La diversita che fa la differenza.

It's what's on the inside that counts

Een uitgebalanceerd basisrecept voor onze gelato dat we samengesteld hebben in samenspraak met onze leveranciers zorgt voor een smaakvol resultaat.

Van hieruit vertrekken al onze gelato smaken die we bereiden met de grootste zorg en met topproducten.Aangevuld met een aantal topsorbets om onze 12 plaatsen in onze toog te vullen en voor elk wat wils te brengen. 

Klassiekers als vanille, chocolade  en mokka zitten steeds in ons gamma en worden continu aangevuld met een selectie uit onze Black Cookies, Stracciatella, Amarena, Pistaccio, Nocciola, Banana, Malaga, Speculoos, Caramel Salé en Malaga.

Aan de sorbet zijde wisselen Limone, Arancia Rossa, Mela Verde, Frutta di Bosco, Lampone (framboos) en Fragola (aardbei) elkaar af.

Als afwerking bieden we diverse sausen en toppings.

Van de kinderclassic, discodip tot de heerlijke mini marshmellows.

Onze homemade warme chocoladesaus en verse slagroom mogen niet ontbreken.  

Wij willen altijd met U meedenken en kunnen op bestelling mogelijks nog verdere smaken uitwerken.

Zo zijn er al diverse mogelijkheden om speciale sorbets te verkrijgen zoals onze prosecco of gin tonic smaken.

Vraag ons ook naar de mogelijkheden om uw feesten op smaak te brengen met één van onze ijstaarten die wij kunnen aanbieden op bestelling of om onze smaken op verplaatsing te brengen.

Ondertussen hebben wij de "Bubble" wafel ook in Schriek geïntroduceerd.

Een smaakvolle wafelvariant te verkrijgen met diverse toppings.

bottom of page